banner33

"Schaduwen Achterna: Een Dag in Death Valley voor het Ultieme Avontuur"

Death Valley, een uitgestrekt en mysterieus woestijnlandschap, is een toevluchtsoord voor reisfanaten die het buitengewone zoeken. Voor roadtrippers die hunkeren naar avontuur belooft een dag in Death Valley een reis door extremen. Gesp je vast voor een onvergetelijke rit!

Ochtend: Zonsopgang bij Zabriskie Point (6:00 - 8:00 uur)

Begin je dag voordat de zon de lucht schildert. Ga naar Zabriskie Point voor een adembenemende zonsopgang. Terwijl de eerste stralen de iconische badlands verlichten, aanschouw je een symfonie van kleuren die over het landschap danst.

Late Ochtend: Mesquite Flat Zandduinen (8:30 - 11:00 uur)

Maak een korte rit naar de Mesquite Flat Zandduinen. Met de ochtendzon die schaduwen werpt op de ongerepte duinen, is het de perfecte tijd om de buitenaardse schoonheid van dit natuurwonder vast te leggen. Wandel, fotografeer of bewonder simpelweg de sereniteit.

Lunch: Stovepipe Wells Village (12:00 - 13:30 uur)

Ga naar Stovepipe Wells Village voor een stevige lunch. Het Toll Road Restaurant biedt een scala aan opties, van klassieke Amerikaanse gerechten tot verfrissende salades. Tank bij. Je hebt nog meer te ontdekken.

Middag: Badwater Basin (14:00 - 16:00 uur)

Dompel jezelf onder zeeniveau in Badwater Basin, het laagste punt van Noord-Amerika. Wandel over de zoutvlaktes en voel het surrealisme omringd te zijn door uitgestrekte, buitenaardse landschappen. Leg de hitte-mirages vast en geniet van de uniekheid van dit natuurlijke fenomeen.

Late Middag: Artist's Palette (16:30 - 18:00 uur)

Naarmate de dag vordert, ga je naar Artist's Palette. De levendige kleuren van de rotsen, vooral tijdens het gouden uur, creëren een betoverend schilderij. Maak een korte wandeling of absorbeer gewoon de caleidoscoop van kleuren in dit geologische wonder.

Avond: Dante's View voor Zonsondergang (18:30 - 20:00 uur)

Rijd naar Dante's View voor een panoramisch spektakel terwijl de zon afscheid neemt. Van dit uitkijkpunt zie je Death Valley badend in de warme tinten van de schemering. Het is een surreëel en sereen moment waar roadtrippers voor leven.

Diner: Furnace Creek (20:30 - 22:00 uur)

Sluit je dag af met een diner in Furnace Creek. The Wrangler Steakhouse of de 49er Café bieden diverse menu's naar jouw smaak. Reflecteer op de avonturen van de dag terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd in deze unieke woestijn oase.

Optioneel - Nacht: Sterrenkijken bij Harmony Borax Works (22:30 uur en verder)

Als je nog energie over hebt, ga dan naar Harmony Borax Works voor een hemelse show. De lage lichtvervuiling van Death Valley maakt het tot een paradijs voor sterrenkijkers. Verbaas je over de Melkweg en sterrenbeelden en sluit je dag op de meest indrukwekkende manier af.

In het hart van Death Valley is elk moment een verkenning van extremen. Dit eendaagse reisschema biedt een glimp van de unieke en boeiende wonderen van dit woestijnwonder. Voor de reisfanaten en roadtrippers roept Death Valley—aan avontuur waar de reis net zo opwindend is als de bestemming. Omarm de weg, voel de hitte en geniet van de schaduwen van Death Valley.

Ontdek

Zuidwesten VS

Noordoosten VS

Zuidoosten VS

New York

Chicago

Los Angeles

San Francisco

Las Vegas

Contact

E-Mail: info@mijnamerikareis.nl

 

 

FacebookTwitter
© 2023 Mijnamerikareis.nl. All rights reserved.