banner33

Reisplanner - Stap 4

Maak de invulling van uw reis compleet!

Let op: dit overzicht bestaat uit drie tabbladen!

  • Plan uw "etappes";
  • Boek uw hotels;
  • Boek uw campings;Tijdpad: 6-3 maanden voor uw vertrek

Zo concreet mogelijk invullen wat u per dag gaat doen

U heeft voor uw reisgezelschap inmiddels uitgemaakt waar de reis naartoe gaat en hoe lang u wilt blijven. De vliegtickets zijn vastgelegd en u heeft bepaald of u met een auto of camper uw reis wilt gaan maken. Of wellicht heeft u gekozen voor een citytrip. Kortom er zal een invulling aan de reis gegeven moeten worden. 

Het reisschema
Maak uw eigen reisschema. Daarin geeft u precies aan wat u die dag wil gaan doen. Vanwege het feit dat de VS een enorm land is met grote reisafstanden, is het verstandig om een reële invulling per dag te maken. Dit kost, als u hier verder geen ervaring mee heeft, gigantisch veel tijd en zal al gauw in de praktijk leiden tot overvolle planningen op een dag. Een voorbeeld van zo'n schema kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien:

Dag 1: Vlucht Amsterdam - Los Angeles
Dag 2: Los Angeles, Hollywood Sign, Rodeo Drive, Walk of Fame, Venice Beach, etc
Dag 3: Los Angeles - Pismo Beach
.......

Om u een eind op weg te helpen, kunt direct doorgaan naar REIZEN waar u haalbare etappes met daginvulling aantreft. U kunt gemakkelijk een keuze maken en hoeft derhalve niet gefrustreerd te raken op vakantie omdat u de doelstllingen niet haalt. 
Maak uw programma compleet. Ga verder naar REIZEN
Steden, parken en bezienswaardigheden
Mocht u nog twijfelen over de steden en parken die u kunt bezoeken tijdens een van uw reizen, kunt u rustig een en ander hierover nalezen op de daarvoor bestemde pagina's.

Maakt u hier uw keuze:
Steden in de VS
Nationale parken in de VS
Bezienswaardigheden per staat

Boek uw hotel(s) ruimschoots op tijd


Hotel boeken 
Of u nu gekozen heeft voor een autorondreis door het Zuidwesten van de Verenigde Staten, of voor een citytrip in New York, u zult ergens uw nachten moeten verblijven. Het meest voordehandliggend is uw verblijf in een hotel of motel, tenzij u met een camper rondreist. Dan heeft vanzelfsprekend al een goede overnachingsplek. Van belang is dat u uw verblijfsplaatsen tijdig vastlegt. Zeker in het hoogseizoen of overige drukke vakantieperiodes is dit van groot belang. U zult zich realiseren dat u niet de enige bent die voornemens is om een reis te maken en dat u derhalve maar beter ruimschoots op tijd uw reserveringen in orde heeft.

Hulp bij het boeken van de juiste hotels
Zeker als u de eerste keer richting de Verenigde Staten van Amerika reist is het moeilijk om in te schatten welke hotels u onderweg, of wanneer u in een stad verblijft, moet boeken. U zult grotendeels moeten vertrouwen op de recensies van anderen. Om u enigszins tegemoet te komen, vindt u bij het uitzetten van de etappes onder het kopje "Reizen", hotels die wij u aanraden om gebruik van te maken. Het zijn hotels die qua prijs-kwaliteit verhouding uitstekend voldoen tijdens een reis of rondreis door de Verenigde Staten van Amerika. U kunt natuurlijk altijd een ander of beter/duurder hotel boeken als u zich dat kunt permitteren.  

Boekingsmodules
Deze hotels zijn eenvoudig online te boeken via deze website door gebruik te maken van de boekingsmodules. U treft ze bij elke etappe die uitgeschreven staat aan. Of u kunt direct zelf aan de slag door via de onderstaande links een geschikt hotel te boeken. Neemt u gerust een kijkje.


Boek uw camping(s) op tijdCamping(s) boeken
Heeft u gekozen voor vervoer per camper zult u net als degenen die rondreizen met een auto plekken moeten reserveren waar u met uw camper terecht kunt. U kunt zelfs in Amerika niet zo maar uw camper langs de kant van de straat zetten. Ook bij het reserveren van een camping/campground geldt dat u bij de grote bezienswaardigheden en nationale parken ruim op tijd moet zijn met het reserveren van een mooi plekje.

Waar moet u boeken?
Een camping boeken gaat het snelst via KOA.com. U kunt hier een eigen account aanmaken en op zoek gaan naar de dichtsbijzijnde campings.
Grand Lake, Colorado, USA, Hotel boeken USA, plan etappes Amerika, boek campings, reizen naar Amerika, reisplanner, hulp bij plannen reis, reis zelf ontwerpen

Ontdek

Zuidwesten VS

Noordoosten VS

Zuidoosten VS

New York

Chicago

Los Angeles

San Francisco

Las Vegas

Contact

E-Mail: info@mijnamerikareis.nl

 

 

FacebookTwitter
© 2023 Mijnamerikareis.nl. All rights reserved.